Rommelmarkten: Nieuw Balinge 25 mei / Tiendeveen 01 juni

Nieuw Balinge 25 mei
In Nieuw Balinge is in en bij de hervormde kerk op zaterdag 25 mei een rommelmarkt. De markt is door jong en oud te bezoeken van 8:30 – 12:00 uur. Er is van alles te koop, voorbeelden zijn boeken, planten, oliebollen, knieperties, koffie met gebak/krentenbrood, broodje hamburger/frikandel en bezoekers kunnen grabbelen en meedoen aan een verloting.
Rommelmarkt-Logo-900x500-960x250

Tiendeveen 01 juni
Zaterdag 1 juni van 8.30 tot 12.00 uur is er onze jaarlijkse rommelmarkt bij de Hervormde Kerk in Tiendeveen, Kerkweg 3.

Wij verkopen op onze kramen in en om de gebouwen van alles: van puzzels tot speelgoed, kunst en kitsch, glazen en kopjes, tv’s en radio’s, voor iedereen is er wel iets.

Beproef je geluk bij diverse verlotingen, want je hebt kans op mooie prijzen. Natuurlijk hoort een kopje koffie of fris er ook bij op onze gezellige markt.

Daarnaast zijn er andere lekkere dingen te koop; eigengemaakt gebak, knieperties, oliebollen, hamburgers, ijs en oma’s eigen gebakken brood.

Zet het maar vast in uw agenda! We hopen u daar te zien!

Het terrein gaat open om 8.30 uur, zodat iedereen gelijke kansen heeft op iets moois. De opbrengst is voor onderhoud kerkelijke gebouwen.